Subscribe
BEL: +31 6 52 46 39 11

TresJardin & Limburgia Boxing

image003

Op zaterdag 14 september aanstaande organiseert de Ronde Tafel 67 wederom het Charity Event Très Jardin!

Limburgia Boxing is één van de sponsoren die dit evenement mogelijk maken. Het wordt ongetwijfeld een mooi feest waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan Het Toon Hermans Huis (www.toonhermanshuis.nl) en Cycle4Better (www.opgevenisgeenoptie.nl). Twee organisaties die zich bezig houden met de zorg, resp. bestrijding van kanker, en die wij als Limburgia Boxing een warm hart toedragen.

De avond staat in het teken van verwennerij. U zult culinair genieten van het aanwezige buffet en tegelijkertijd worden uw oren verwend met spetterende optredens. Naast verschillende toonaangevende DJ’s zal het muzikale hoogtepunt van deze top avond worden verzorgd door het Crazy Piano’s concept.

Meer informatie is te vinden www.tresjardin.nl, hier zijn ook de toegangskaarten te verkrijgen.logo tresjardin

 

Leave a Reply

Sponsoren

Paulus & Puddu advocaten
Boels
Keukenplaats
Eetcafe De Buren
Dolmans Lanscaping
TJ Financial Consultancy
speer multimedia
Adelmeijer Hoying
A & C